Първоначално публикувано от pinko
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Много слабо светят късите ксенонови светлини 166, не знам защо ...
Collapse
X
-
Last edited by old alfist; d.m.y г., 13:20.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
-
Добре де,защо нападате колегата?Лупата на всички е заминала.Тои го казва по един начин вие го разбирате по друг.Дайте сега да му ударим един бои.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщениеДобре де - сега като извадя лупата и рефлектора, минавам ли с едно почистване или трябва да се изпращат някъде за наслояване ли там полиране ли...Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.
Comment
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеМомченцеее, ти накъдето си тръгнал, аз оттам се връщам.Last edited by teodor80; d.m.y г., 19:18.Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от teodor80 Покажи съобщениеДа бе с парите напред всеки може.Тук така като пишем за кви ни взимаш за идиоти ли че не си купуваме нови фарове като теб.Просто не всеки може да си позволи да сменя всичко с ново при условие че може да се рециклира старото.Теб те знаем магазините за авто части работят за теб Чичкоооооо.С тия пари дето си ги дал за колата си по добре да беше си вземал нова на лизинг и с гаранция.Истината е че караме дърти кошници и искаме да ги подмладим като ги напудрим ама баба си остава баба с изключение на Лили Иванова.
Реакцията му е такава, защото в някои случаи колеги, които въпреки добрите си намерения, вместо да помогнат могат да навредят. За това се намесих и аз с моите обяснения. Никой не се съмнява в добрите ти намерения.Last edited by old alfist; d.m.y г., 20:25.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от genko1982 Покажи съобщениеколко време ще ги правят166 2.4 JTD
Comment
-
Колеги пращайте рефлекторите на лупите в Стрелча.До сега ходих да карам и да се кефя.Вън се стъмни пред колата не.Ден е напрово.Страшно съм доволен.Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от hamel1 Покажи съобщениеКолко струва услугата в стрелча
Comment
Comment